Pay Per Click Advertising

تبلیغات کلیکی
هزینه به ازای کلیک (CPC) یک اصطلاح تبلیغاتی پولی است که در آن تبلیغکننده به ازای هر کلیک روی یک تبلیغ، هزینهای را به ناشر میپردازد. CPC همچنین پرداخت به ازای کلیک (PPC) نامیده می شود. CPC برای تعیین هزینه های نمایش تبلیغات کاربران در موتورهای جستجو، Google Display Network، پلتفرم های شبکه های اجتماعی و سایر ناشران استفاده می شود. CPC یک عامل مهم در انتخاب استراتژیهای مناقصه و انواع پیشنهادات تبدیل برای به حداکثر رساندن کلیکها نسبت به اندازه بودجه و کلمات کلیدی هدف است.
چه نوع تبلیغاتی در CPC دخیل هستند؟
انواع مختلفی از تبلیغات متنی و بصری وجود دارد که از CPC به عنوان ابزاری برای کمپین تبلیغاتی استفاده می کنند. برخی از انواع تبلیغات فقط در شبکههای خاصی مانند شبکه جستجوی Google (تبلیغات در بالای صفحات نتایج موتور جستجوی Google) و Display Network (سایتهای تحت مالکیت یا شریک Google مانند YouTube و Gmail) نمایش داده میشوند.
CPC انواع تبلیغات از جمله تبلیغات متنی، تبلیغات تصویری و تبلیغات ویدیوئی را در بستر شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام، اینستاگرام، لینکدین، توییتر، آپارات و یوتیوپ شامل میشود.

چگونه هزینه هر کلیک (CPC) را محاسبه کنم؟
هزینه هر کلیک با تقسیم هزینه کمپین تبلیغاتی پولی بر تعداد کلیک محاسبه می شود. اگر میخواهید از یک ابزار تبلیغاتی آنلاین محبوب مانند Google AdWords استفاده کنید و برای نمایش تبلیغات پولی روی کلمات کلیدی پیشنهاد دهید، این ابزارها اغلب CPC را برای کلمات کلیدی هدف نشان میدهند.
هزینه هر کلیک = هزینه تبلیغات / تعداد کلیک
معیارهایی که شامل CPC می شوند هزینه متوسط به ازای هر کلیک و حداکثر هزینه به ازای هر کلیک است. در پلتفرمهای تبلیغاتی پولی مانند Google AdWords، استراتژیهای خاصی مانند افزایش هزینه به ازای هر کلیک و قیمت دستی به ازای هر کلیک وجود دارد که بازاریابان ممکن است بخواهند بسته به اهداف خود از آنها استفاده کنند.
مزایای هزینه به ازای هر کلیک
افزایش هدایت ترافیک با پرداخت پول به ناشران برای نمایش تبلیغاتی که احتمالاً مخاطبان هدف شما اغلب از آنها بازدید می کنند مورد استفاده قرار می گیرد و مشتریان بیشتری را به سایت ها یا فروشگاه های شما جذب می¬کند. برای بهبود کمپین های تبلیغاتی پولی، معیارهای CPC را اندازه گیری کنید. با محاسبه CPC، هزینه کمپین های تبلیغاتی پولی را با درآمد ایجاد شده یا سایر معیارها مقایسه کنید. تعیین کنید از کدام نوع تبلیغات استفاده کنید. اگر متوجه شدید که CPC برای انواع خاصی از تبلیغات جواب نمی دهد، بودجه خود را به انواع تبلیغاتی که درآمد یا ترافیک بیشتری ایجاد می کنند اختصاص دهید. استراتژی های مناقصه دستی یا خودکار را انتخاب کنید. اگر درک خوبی از کسب و کار خود و مخاطبان و استراتژی های تبلیغات پولی دارید، می توانید استراتژی های پیشنهادی خود را خودکار کنید تا بتوانید روی چیزهای دیگر تمرکز کنید.
تبلیغات بنری
بنر تبلیغاتی یا بنر وب، تبلیغاتی است که در یک صفحه وب نمایش داده می شود. تبلیغات شامل یک تصویر (jpg، png، gif) یا یک شی چند رسانه ای است. بنابراین، تبلیغات بنری بسته به فنآوری مورد استفاده در ساخت آنها می تواند ثابت یا متحرک باشد. برای جمعبندی و سادهتر کردن موضوع می¬توان گفت همه تبلیغات بنری یک عملکرد اصلی را به اشتراک میگذارند: روی این تصویر/شیء چندرسانهای که در یک صفحه وب میبینید کلیک کنید و مرورگر اینترنت شما را به وبسایت/صفحه فرود تبلیغکننده میبرد. بنرها قطعات ساده و در عین حال بسیار مهمی هستند و حضور آنها در وب می تواند تفاوت بزرگی برای شرکت ها و برندهای فعال در اینترنت ایجاد کند.
کارکرد بنر تبلیغاتی
درست همانطور که یک بنر فیزیکی در خارج از مغازه، در مورد تخفیف یک محصول خاص یا محصول جدید اطلاعاتی میدهد و حس کنجکاوی شما را برمیانگیزد که در نهایت منجر به وارد شدن شما به مغازه شوید، تبلیغات بنری آنلاین هم عملکرد مشابه دارند. هنگام طراحی یک بنر تبلیغاتی تنها یک هدف را دنبال کنید: ایجاد ترافیک به وب سایت شما با پیوند دادن آنچه که شما ارائه میدهید و مخاطبی به آن نیاز دارد.
اما شما باید این کار را با نسبت دادن یک نقش و ایجاد هویت به تبلیغات بنری خود انجام دهید و ببینید چه چیزی در آن زمینه خاص مناسب تر است. چرا که اشاره کردیم بنرهای وب به همان روشی کار می کنند که تبلیغات رسانه های چاپی معمولی کار می کنند و ثبت یک رویداد خاص در ذهن مخاطب باعث افزایش تمایل بر استفاده از محصولات یا خدمات شما خواهد شد.