E-Commerce Web Design
طراحی سایت فروشگاهی
وبسایتی که به مردم اجازه میدهد کالاها و خدمات را از طریق اینترنت خریداری کنند و بفروشند را سایت فروشگاهی مینامیم. از طریق یک وب سایت فروش، یک کسب و کار می تواند سفارشات خرید را پردازش کند، پرداخت ها را دریافت کند، حمل و نقل و تدارکات را مدیریت کند و خدمات مورد نیاز به مشتری ارائه دهد.
تصور زندگی روزمره بدون تجارت الکترونیک (فروش آنلاین) دشوار است. در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خریداران برای خرید غذا، لباس، کتاب، آلبوم موسیقی، ابزارهای الکترونیک و حتی لوازم منزل از سایتهای فروش آنلاین استفاده میکنند. خدماتی همچون ثبت نام در کلاسها و دریافت سایر خدمات از قبیل سرویس نظافت منزل هم در بستر آنلاین صورت میگیرد.
در سالهای اخیر، تجارت الکترونیک با ظهور گوشیهای هوشمند، که به مصرفکنندگان اجازه میدهد تقریباً از هر نقطهای خرید کنند، از رشد چشمگیری برخوردار بوده است. تجارت الکترونیکی تلفن همراه به تنهایی در سال ۲۰۲۰ از ۲۸۴ میلیارد دلار فراتر رفت. موارد ذکر شده دلایل موجهی است که کسب و کارها به فکر راهاندازی فروش آنلاین محصولات باشند.
نمونه دسته بندیهای سایت فروشگاهی
پند پلاس سایت فروشگاهی با قالبهای متنوع و کاربریهای اختصاصی شده به شما پیشنهاد میدهد.
اهمیت وبسایت فروشگاهی
هنگام تصمیم گیری برای فروش محصولات، بسیاری از تجار بین فروش در بازار سنتی و فروش در سایت حق انتخاب دارند. هر گزینه، مجموعه ای از مزایا و معایب خاص خود را دارد و هیچ راه حل یکسانی برای همه کسب و کارها وجود ندارد. اما ما معتقدیم مشاغلی که در مورد تجارت الکترونیک (فروش آنلاین) جدی هستند باید وب سایت خود را داشته باشند و از حضور در سایتهایی که محصولات دیگر تولید کنندگان را به فروش میرسانند پرهیز کنند.
البته بازارهای آنلاین (مانند دیجیکالا، مودیسه، بانیمد، باسلام) می توانند کانال های فروش عالی برای بسیاری از بازرگانان باشند، اما محدودیت های زیادی هم دارند. و با توجه به تجربه فروش آنلاین، مشتریان انتظار دارند اگر کالایی تهیه میکنند درمورد هویت برند و کیفیت محصولات اطلاعات داشته باشند و در نهایت با تامین کنندگان اصلی هر کالا در ارتباط باشند. علاوه بر مورد ذکر شده، سایت اختصاصی شما این قابلیت را دارد که هویت برند برای شما ایجاد کند و سهم بازار شما را افزایش دهد. در ادامه چند عامل تاثیرگذار و توجیه پذیر برای طراحی سایت فروشگاهی شرح داده شده است.
عوامل تاثیرگذار در بازار رقابتی
یکی از مهمترین جنبه های داشتن وب سایت خود این است که می توانید مستقیماً برای بازدیدکنندگان و مشتریان سایت بازاریابی کنید. برخلاف بازارها، که در آن مشتریانی که محصول شما را خریداری میکنند در واقع مشتریان بازار ارائه دهنده محصولات هستند، فروش مستقیم به مصرف کنندگان در وب سایت شما، این افراد را مستقیم به شما وصل میکند. هنگامی که آدرس ایمیل مشتریان خود را دارید، میتوانید تبلیغات بازاریابی ایمیلی برای آنها ارسال کنید، طرحهای تخفیف ارائه دهید و محصولات جدید را اعلام کنید.
هنگامی که محصولات خود را در بازار میفروشید، محصولات به روش عمومی در اختیار مخاطبان قرار میگیرند. از محدودیتهای کاراکتر یا محدودیتهای تعداد کلمات گرفته تا استفاده از لوگو و فضایی برای اختصاصیسازی یا برندسازی وجود ندارد. در واقع، این برند بازار آنلاینی که محصولات شما را ارائه میدهد است که نظر مخاطبان را جذب میکند، نه برند شما! و این موضوع ایجاد آگاهی و شناخت برند را تقریباً غیرممکن میکند.
طراحی سایت فروشگاهی به شما کمک می کند تا مشتریان خود را بهتر درک کنید. اطلاعاتی مانند موقعیت مکانی، نحوه آشنایی مخاطبان با شما و حتی مشاهده رفتار مشتری در سایت، مجموعه اطلاعاتی است که شما را در شناخت بهتر مخاطبان یاری میدهد. بر اساس اطلاعات به دست آمده و تجزیه و تحلیل آن به مخاطبان پیشنهاد ویژه بر اساس شناخت حاصله میدهید که این مهم در رفع نیاز آنها نقشی اساسی ایفا میکند.
انواع مدل کسب وکار در دنیای دیجیتال
C2C
آشناترین سایت، یک سایت B2C تبادل کالا یا خدمات بین یک کسب و کار و مصرف کننده است، این مدل فروش آنلاین مانند خرید یک تی¬شرت از فروشگاه آنلاین مورد علاقه شما است.
B2A
یک پلتفرم B2B تراکنش های الکترونیکی بین دو کسب و کار را تسهیل می کند. برای مثال، اگر صاحب فروشگاه فیزیکی هستید که تی¬شرت می¬فروشید، می¬توانید تی¬شرت¬های خود را از یک عمده فروش آنلاین خریداری کنید.
B2B
یک سایت B2A مبادلات الکترونیکی بین یک کسب و کار را با سازمان¬ها، مؤسسات و ادارات را تسهیل می¬کند، به عنوان مثال، شرکت طراحی سایت که سایت شهرداری منطقه شما را طراحی کرده است.
B2C
یک سایت C2C که اغلب به عنوان بازار شناخته می¬شود، میزبان تبادل کالا بین دو یا چند مصرف کننده است. به عنوان مثال می¬توان به سایت هایی مانند دیوار و شیپور اشاره کرد.