پندپلاس
آژانس دیجیتال مارکتینگ پندپلاس
آدرس پستی
تهران خیابان شهید بهشتی ابتدای خیابان سرافراز برج دریای نور طبقه چهار واحد۴۰۴
تماس بگیرید

آموزش طراحی وب سایت

۹ ابزار کاربردی برای طراحی سایت

۹ ابزار کاربردی برای طراحی سایت
ارسال توسط golchin
۰۹ آذر , ۱۴۰۱
زمان مطالعه
7
دقیقه
۹ ابزار کاربردی برای طراحی سایت

طراحی سایت، تنها به پروسه کد‌نویسی خلاصه نمی‌شود بلکه شامل عملی‌کردن ایده‌های خلاقانه و کاربردی با استفاده از یک‌سری ابزار است که موجب ایجاد دسترسی راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر کاربران نیز می‌شود. در این صورت می‌توانیم کاربران را تشویق به وقت‌گذراندن و اقدام به انجام دادن عمل مورد‌نظر، در سایت طراحی‌شده کنیم. همچنین طراحی وب سایت به‌طور مستقیم با اجزای بصری مرتبط است. طبق نظر کارشناسان ۷۵ درصد از اعتبار وب سایت، مختص به طراحی آن است و ۸۹ درصد از کاربران در صورتی‌که تجربه کاربری در حد مطلوب نباشد وارد سایت رقبا می‌شوند؛ از این‌رو، اطمینان از قوی و زیبا بودن طراحی، برای موفقیت سایت ضروری است.

امروزه ابزارهایی در دسترس افراد قرار گرفته که داشتن یک سایت منحصر به فرد را برای همه اصناف دست‌یافتنی کرده‌است. انواع مختلفی از ابزارها وجود دارد که افراد، طراحان و توسعه‌دهندگان سایت می‌توانند از آن‌ها برای طراحی صفحه وب استفاده کنند. در این مقاله به معرفی یک‌سری ابزار و نرم‌افزار کارآمد و برتر برای طراحی سایت پرداخته‌ایم.

 

چه ابزارهایی برای طراحی سایت مورد نیاز هستند؟

سعی کرده‌ایم در معرفی ابزار های لازم برای طراحی سایت، لیست متنوعی که به نوعی کار راه‌انداز هستند، ارائه دهیم. این ابزارها شامل ویرایشگر کد و طراحی بصری سایت هستند.

اگر در مورد طراحی سایت و مراحل آن چیزی نمی‌دانید، پیشنهاد می‌کنیم قبل از ادامه این مقاله، مقاله «طراحی سایت چیست و چه مراحلی دارد؟» را هم بخوانید.

ابزار های مورد نیاز برای طراحی سایت

ویکس (wix)

wix.com

ویکس (wix) یک نرم‌افزار طراحی وب سایت است؛ در صورت استفاده از این نرم‌افزار، دیگر نیازی به کد نویسی ندارید.  این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از ویژگی تحرک‌پذیری عناصر سایت، طرح‌بندی وب سایت مورد نظر را تغییر دهید و ترکیب جدید و منحصر به فرد خلق کنید. ویکس امکان اضافه کردن ابزارهایی مانند googleanalytics، googleads، facebookpixel  را می‌دهد. بنابراین می‌توانید عملکرد وب سایت را با استفاده از ابزارهای داخلی تجزیه‌و‌تحلیل کنید. همچنین با ویکس می‌توانید یک انجمن آنلاین ایجاد کنید تا کاربران بتوانند از طریق لایک، فالو، کامنت و… با یکدیگر در تعامل باشند.

 

اسکوار اسپیس (Squarespace)

squarespace.com

اسکوار اسپیس (Squrespace) یکی از ابزارهای طراحی سایت است که بیش از ۱۰۰ قالب برای طراحی اولیه وب سایت ارائه می‌دهد. این ابزار عملکرد‌های مختلفی را برای مراکز خرید آنلاین، مثل حساب مشتری، مدیریت موجودی، کدهای تخفیف و… فراهم می‌کند. در این پلتفرم می‌توان دسترسی دقیقی به افراد در پروژه اختصاص داد. این سطوح دسترسی عبارتند از: ‌ administrator، manager store، comment moderator، ‌viewer  و….

به دلیل رابط کاربری ویژه اسکوار اسپیس یکی از بهترین گزینه‌ها برای طراحی سایت‌های تجاری است.

 

شاپی‌فای (Shopify)

shopify.com

شاپی‌فای (Shopify) ابزار طراحی سایت ویژه فروشگاه‌های آنلاین است. تمام سایت‌های فروش آنلاین که  با شاپی‌فای ساخته شده‌اند، از یک گواهی ssl برخوردارند. از همین‌رو صاحب فروشگاه می‌تواند نام دامنه‌ها را مستقیما از شاپی‌فای تهیه کند. این پلتفرم به صاحبان فروشگاه کمک می‌کند تا محصولات خود را با استفاده از مجموعه ابزارهای بازاریابی بومی، بازاریابی کند و محصولات بیشتری را بفروشد. در شاپی‌فای می‌توان از ابزارهای تحلیلی زیادی برای ارزیابی عملکرد فروشگاه آنلاین استفاده کرد. این داده‌ها می‌توانند بیشتر برای تصمیم‌گیری‌های داده‌محور برای بازاریابی، زنجیره تامین و … استفاده شوند.

 

وردپرس (WordPress)

wordpress.com

وردپرس (WordPress) شناخته‌شده‌ترین سیستم مدیریت محتوا (cms) است که در ساخت سریع وب سایت کمک می‌کند. در وردپرس محدودیتی در تعداد صفحات سایت، پست‌ها و… وجود ندارد و می‌توان هر نوع فایلی را در قسمت محتوای صفحه جاسازی کرد. کار‌کردن با این ابزار طراحی سایت احتیاج به تجربه و علم کد‌نویسی ندارد؛ زیرا وردپرس یک پلتفرم منبع‌باز (OpenSource) است که در آن تعداد زیادی افزونه رایگان وجود دارد. این افزونه‌ها باعث راحتی کار و بهبود عملکرد وب سایت می‌شود. از وردپرس بیشتر برای ساخت وبلاگ برای افراد یا سازمان‌ها استفاده می‌شود.

اگر می‌خواهید با این سیستم مدیریت محتوای محبوب بیشتر آشنا شوید می‌توانید مقاله «وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟» را هم بخوانید.

 

وب‌فلو (webflow)

webflow.com

وب‌فلو (Webflow) یکی دیگر از ابزار های طراحی سایت است که نیازی به کد‌نویسی ندارد. در وب‌فلو هم مانند نرم‌افزار  ویکس قابلیت حرکت دادن اجزا و عناصر موجود در قالب‌ها وجود دارد و به شما امکان طراحی سایت منحصر‌به‌فرد، بنا به سلیقه خودتان را می‌دهد. پلتفرم وب‌فلو شامل یک cms جامع و خدمات میزبانی وب سایت است. یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب وب‌فلو، این است که می‌توانید با آن، سایت ساخته‌شده روی پلتفرم‌های دیگر مثل اسکوار اسپیس، ویکس و… را پشتیبانی کنید؛ همچنین می توانید تغییراتی در سایت طراحی‌شده قبلی ایجاد کنید. علاوه‌بر‌این، اگر می‌خواهید چیزی را اضافه کنید که قبلا توسط وب‌فلو ارائه نشده، می‌توانید کدهای سفارشی‌شده را  به کل سایت یا صفحه اضافه کنید.

 

ابزار های لازم برای طراحی سایت

ادوبی دریم ویور(Adobe dreamweaver)

ادوبی دریم ویور (Adobedreamweaver) یک موتور برنامه‌نویسی است که به طراح یا برنامه‌نویس اجازه می‌دهد به محض ویرایش کد پیش‌نمایشی از محتوایی که جدیدا وارد شده، ببیند. با استفاده از ابزار دریم ویور می‌توانید یک وب سایت ریسپانسیو از ابتدا بسازید یا از قالب‌های ارائه‌شده توسط این ابزار طراحی سایت استفاده کنید. در دریم ویور می‌توانید فایل‌ها را به طور مستقیم از فتوشاپ (adobephotoshop)، ایلاستریتور (‌illustrator) و اسکچ (sketch) وارد کنید. این برنامه به شما امکان استفاده از یک دوره آموزشی رایگان ۳۰ روزه را قبل از خرید اشتراک می‌دهد.

 

فیگما (figma)

figma.com

فیگما (Figma) یک ابزار آنلاین طراحی سایت است که کاربران با‌استفاده از آن می‌توانند ظاهر وب سایت را طراحی، نمونه‌سازی و ویرایش کند. با استفاده از فیگما می‌توانید نمونه‌های اولیه ایجاد کنید و در شروع فرآیند طراحی با توسعه‌دهندگان به‌صورت رایگان برای درک بهتر نیازهای سایت همکاری کنید. از  ویژگی‌های دیگر این این ابزار می‌توان به طرح‌بندی خودکار، کتابخانه قالب‌ها، سهولت طراحی و… اشاره کرد.

 

نوا (nova)

نوا (Nova) یک ابزار توسعه وب سایت برای سیستم‌عامل مک است. هدف این ابزار طرح‌بندی وب سایت و کاهش ابزارهای ثانویه برای توسعه و کنترل سیستم است. این پلتفرم دارای یک رابط کاربری با چندین تب برای ویرایش متن، svn ، انتقال فایل، css و… است.

 

گوگل وب دیزاینر (google web designer)

webdesigner.withgoogle.com

آخرین ابزار طراحی سایتی که معرفی می‌کنیم،‌ گوگل وب دیزاینز (google web designer) است که به ساختن طرح‌های تعاملی و جذاب وب سایت بر اساس html کمک می‌کند. این ابزار تضمین می‌کند که طراحی سایت و تصاویر متحرک مطابق انتظار باشند و بتوان آن‌ها را در دستگاه‌های مختلف مانند رایانه، تلفن‌های هوشمند و… مشاهده کرد. با گوگل وب دیزاینر می‌توانید از گوگل درایو (google drive) برای انتشار طرح‌های خود استفاده کنید.

 

در پایان ابزارهای زیادی در حوزه طراحی سایت وجود داره که پروسه راه‌اندازی و توسعه وب سایت را آسان می‌کند؛ در این مقاله سعی کردیم ۹ ابزار متداول را در میان آن‌ها را انتخاب و بررسی کنیم. اگر سوالی در این زمینه دارید می‌توانید در قسمت نظرات بیان کنید.

 

پندپلاس

در این مقاله ابزار‌های کاربردی برای طراحی سایت را بررسی کردیم و امیدواریم که در طراحی و راه‌اندازی سایت به شما کمک کرده‌باشیم. اگر قصد راه‌اندازی سایت را دارید اما لازم برای یادگیری و استفاده از این ابزار‌ها را ندارید، می‌توانید با پند‌پلاس تماس بگیرید. آژانس دیجیتال مارکتینگ پندپلاس متشکل از تیمی حرفه‌ای و جوان، ارائه‌دهنده خدمات طراحی سایت است. شما می‌توانید برای دریافت مشاوره برای طراحی سایت با ما تماس بگیرید و یا از فرم مشاوره استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست،

مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت

ارسال نظر
اشتراک در
اطلاع از
4 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها