پندپلاس
آژانس دیجیتال مارکتینگ پندپلاس
آدرس پستی
تهران خیابان شهید بهشتی ابتدای خیابان سرافراز برج دریای نور طبقه چهار واحد۴۰۴
تماس بگیرید

آموزش سئو

سئو وردپرس

سئو وردپرس
ارسال توسط golchin
۰۱ آذر , ۱۴۰۰
زمان مطالعه
5
دقیقه
سئو وردپرس

در سراسر جهان محبوب ترین و ساده ترین نوع سامانه مدیریتی محتوا به صورت رایگان، وردپرس می‌باشد که به منظور تولید وب سایتی برای خود با روشی در دسترس و کم ترین هزینه خواهد بود. در عصر دیجیتال امروز، قطعا تمام کسب و کار ها به دنبال بستری آنلاین برای بیزینس خود هستند، در حالی که با ورود به اولین مرحله که ساخت وبسایت است، با مشکل مواجه می‌گردند. در صورت عدم وجود بودجه کافی می‌توانید برای تولید وبسایت خود به صورت شخصی از پلتفرم های رایگانی نظیر وردپرس بهره بگیرید که در این مقاله سعی بر پاسخ به پرسش سئو وردپرس چیست داریم و قصد داریم شما را با ضروری ترین نکات سئو وردپرس، آشنا کنیم.

وردپرس و تعریف آن

اولین پرسشی که ذهن صاحبان کسب و کار ها رادر قدم اول به خود مشغول می‌کند؛ سئو وردپرس چیست و کسب اطلاعاتی درباره این پلتفرم می‌باشد. وردپرس، CMS می‌باشد که به معنی نوعی سامانه مدیریت محتوا به صورت رایگان در تمام جهان می‌باشد که با قرار دادن پلتفرمی در اختیار شما، بستر لازم جهت تولید سایت را برای شما فراهم می‌آورد. قابلیت اجرا هر نوع کسب و کاری از طریق وردپرس امکان پذیر است و قابلیت پوشش هر نوع سایتی نیز به دلیل تعداد زیاد افزونه وردپرس سئو وجود دارد که با مشخصه های زیادی می‌توانید وردپرس را شخصی سازی کرده و وب سایتی مطابق میل خود و متفاوت از بقیه بسازید. یوزر فرندلی بودن سامانه وردپرس یا به عبارت دیگر، سهولت به کارگیری برای مخاطب سبب شده از میزان بالای محبوبیت میان کاربران برخوردار باشد؛ به گونه ای که حتی بدون هیچگونه اطلاعات برنامه نویسی کار با آن برای شما امکان پذیر باشد.

ساخت سایت وردپرس و نحوه شروع آن

به منظور ساخت وب سایت در وردپرس؛ در قدم اول بایستی به برگزیدن هاست یا میزبان و خرید دامنه اقدام کنید. هاست قابلیت اختصاص فضایی تحت وب سایت شما را داشته که در ازای آن مبلغی را دریافت خواهد کرد. در ایران، شرکت های زیادی هستند که با ارائه میزبانی وبسایت، به دریافت هزینه های متفاوتی می‌پردازند، ولی انجام فعالیت با هاست قابل اعتماد و کسب اطمینان از سرعت لود و شتاب دهندگی آن مهم ترین گزینه برای کسب و کار شما خواهد بود.

در قدم دوم نصب وردپرس برای اتصال به دامنه ضروری است تا بتوانید به مدیریت محتوا های خود بپردازید. در بخش بعدی به منظور آشنایی با قالب وردپرس به قسمت پیشخوان این سامانه رفته و از گزینه نمایش قسمت پوسته را برگزیده و با مشاهده قالب فعلی سایت خود امکان تغییر، استفاده از پوسته های رایگان و خرید آن ها وجود دارد.

حال، در قدم سوم قابلیت نصب افزونه هایی که به آن نیاز دارید فراهم آمده، خصوصا افزونه های سئو . زیرا افزونه های پیش فرض ابتدایی بوده و در صورتی که هدف شما سئو باشد، قطعا افزودن افزونه های جدیدی نظیر افزونه یواست سئو ضرورت دارد.

در قدم آخر، وب سایت شما آماده بوده و فقط بایستی به مدیریت محتوا خود بپردازید.

وردپرس و ترفند های آن

۱) پایبندی به مجموعه قوانین اصلی و تمرکز بر روی اصول
۲) به کارگیری خط فاصله جایگزین آندرلاین در انتخاب اسم فایل ها به منظور پایبندی به اصول سئو
۳) به کارگیری پشتیبانی آنلاین از طریق راه های متنوع موجود در وردپرس که پاسخگوی تمام سوالات شما خواهد بود.
۴) به کارگیری Alt Text برای عکس ها که کاربرد عکس را مشخص کرده و به بهبود سئو و رتبه آن در گوگل کمک خواهد کرد.
۵) سازماندهی نوار sidebar وبسایت به منظور دسترسی سریع خریداران و بازدید کنندگان به بعضی قسمت های سایت.
۶) بک آپ گیری از وبسایت به صورت مکرر جهت زمان های قطعی دسترسی به سایت یا ایجاد نقص های فنی به منظور بازگردانی محتوا های قبلی.
۷) یادگیری اصول سئو و کسب اطمینان از افزایش نرخ تبدیل بهینه سازی وبسایت از ترفندهای سئو وردپرس می باشد.
۸) ایجاد یک Home page اختصاصی، زیرا صفحه اصلی که وردپرس در اختیار شما گذاشته به صورت پیش فرض بوده و بایستی پوسته ای را برگزینید که مطابق بیزنس شما باشد. این صفحه تاثیر به خصوصی در جذب مخاطب دارد.
۹) نظارت بر کارکرد وبسایت داشته باشید که از نتیجه فعالیت ها و بخش های مختلف آگاهی یابید.
۱۰) بعد از صفحه اصلی، دومین صفحه پر بازدید در وب سایت های تمام دنیا صفحه درباره ما می‌باشد که در مخاطبان حس اطمینان را ایجاد می‌کند؛ بنابراین صفحه درباره ما را برای وبسایت خود ایجاد کنید.
۱۱) از عدم ورود هر نوع هکری به وبسایت خود اطمینان یابید و امنیت وبسایت خود را افزایش دهید.
۱۲) ایجاد لینک هایی دائمی و شخصی سازی شده که به بهبود تجربه کاربری و سئو وبسایت شما کمک خواهد کرد.
۱۳) به منظور سهولت دسترسی وبسایت برای مخاطبان خود، بهتر است نوار پیمایش خوب و کاربردی را ایجاد کنید.
۱۴) در بلاگ خود از چکیده مطالب استفاده کنید، بدین صورت که مخاطب با خواندن بخشی از مطالب تصمیم می‌گیرد پست را به طور کامل بخواند.
۱۵) از نکات سئو وردپرس، تطابق نحوه ساختاربندی وبسایت با بیزنس تان می‌باشد تا برای بازدید کنندگان و خریداران منطقی به نظر رسد.
۱۶) در برخی صفحات مانند درباره ما یا صفحات خدماتی وبسایت بهتر است کامنت و قابلیت اشتراک گذاری را حذف کنید.
۱۷) نحوه بارگزاری وب سایت در تلفن های همراه را نیز یاد داشته باشید.
۱۸) به منظور عدم ایجاد یکنواختی در متن های پست شده در وبسایت خود می‌توانید از محتوا های ویدیویی و بصری استفاده کنید.
۱۹) به صورت مکرر آپدیت وردپرس و پلاگین های خود را انجام دهید.
۲۰) به کارگیری سوشال پروف می‌اتواند در آگاهی بازدید کنندگان جدید از مخاطبانی که عضو وبسایت شما شده اند موثر باشد.

برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست،

مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت

ارسال نظر
اشتراک در
اطلاع از
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها