پندپلاس
آژانس دیجیتال مارکتینگ پندپلاس
آدرس پستی
تهران خیابان شهید بهشتی ابتدای خیابان سرافراز برج دریای نور طبقه چهار واحد۴۰۴
تماس بگیرید

آموزش طراحی وب سایت

ساخت سایت

ساخت سایت
ارسال توسط golchin
۱۳ آذر , ۱۴۰۰
زمان مطالعه
5
دقیقه
ساخت سایت

امروزه وبسایت ها  بخش مهمی از زندگی ما می باشند و این فراگیری به حدی است که به منظور کوچک ترین قدم در عصر دیجیتال به تعامل با آن نیاز داریم. این تعامل به صورت راه اندازی وب سایت برای خودمان و یا بازدید از وبسایت دیگران است. مطابق مولفه های باسوادی مدرن؛ شناخت و ایجاد سایت به صورت ساده به زودی از موارد روتین زندگی نظیر کار با تلفن همراه محسوب می‌شود. از زمان رونق وب سایت و ایجاد شرکت های بزرگی نظیر یاهو، گوگل و مایکروسافت، که با راه اندازی این وب سایت ها به ارائه سرویس های نرم افزاری گوناگون خود پرداختند، نزدیک به ۲۰ سال گذشته و در زمان حال ساخت سایت و ارائه خدمات از این طریق به گونه‌ای فراگیر شده است که تمام اشخاص حقیقی ساده یا کسب و کارهای بزرگ و بین المللی به نوعی وابسته به ارائه این خدمات شدند که بستر اصلی آن وب سایت ها می‌باشند.

راه اندازی و ساخت مشخصه های ظاهری سایت

بهتر است بدانید که ایجاد این مشخصه های ظاهری سایت با کمک html، CSS و Javascript امکان پذیر شده و البته یک زبان سمت سرور، موتور و نیروی محرکه سایت می‌باشد.

الف) ترکیب مولفه های گرافیک سایت، html، CSS و Javascript

برای بیان این مسئله به شکل ساده و کاربردی به منظور پروسه ساختن سایت در گوگل، فرایند شکل گیری ظاهر سایت به گونه ای است که در ابتدا یک پوسته با ابزار های گرافیکی مانند فتوشاپ تهیه شده و این کار توسط  طراح رابط کاربری تحت‌عنوان ui designer صورت گرفته و به عنوان اولین قدم در راه اندازی وب سایت اینترنتی محسوب می‌گردد. سپس المان‌های دیگر این پوسته مانند باکس ها و دکمه ها از طریق html و CSS کدگذاری شده و در نهایت تعریف رویداد و برقراری تعامل سایت با کاربران از طریق کدهای Javascript صورت خواهد گرفت.

ب) درباره html

html   که همان hyper text markup language است به معنی زبان نشانه گذاری ابر متن می‌باشد که از تگ ها تشکیل شده است. این تگ ها به عبارتی کدهای بین علامت های کوچکتر و بزرگتر می‌باشند که علاوه بر در برگیری محتویات یک صفحه وب، ساختار کلی آن را تشکیل می‌دهند. مرورگرها مطابق تگ های خوانده شده html، متن ها و  تصاویر  مورد نیاز را نمایش می‌دهند. هر آنچه که در مرورگر کاربر ارائه می‌شود تبدیل شده کدهای html است و کاربر هیچ گونه تعامل و دسترسی با کدهای پشت صحنه ندارد. حال درپروسه ساخت سایت در گوگل؛ جلوه های بصری از طریق CSS  و فایل ها CSS و Javascript  به صورت جداگانه تهیه و در قالب html بازخوانی خواهند شد.

ج) درباره CSS

در پروسه راه اندازی وب سایت، CSS مسئولیت presentation و تعیین نوع قرار گیری المان ها تحت عنوان layout را بر عهده داشته است. ساختار CSS ساده بوده و از طریق آن می‌توایند نسبت به مشخص و سفارشی سازی یک صفحه html اقدام کنید که به شما امکان جداسازی ظاهر صفحه وبسایت را از محتوای آن می‌دهد. فرمت های ظاهری که شامل مواردی نظیر رنگ، فونت و موقعیت هر المان درون صفحه هستند، سبب شده با جداسازی کار خوانش متون افزایش یافته و با کنترل بیش تری بر ویژگی های ظاهری و مستندات ایجاد شده همراه خواهد بود.

CSS امکان تغییر فرمت چند صفحه را به صورت یکباره ایجاد کرده و علاوه بر ساخت صفحات با سادگی بیش تر، در جلوگیری از تکرار مواردی در ساختار صفحه ها تاثیر گذار خواهد بود. همچنین قرار دادن اولویت این کد ها در فایلی خارجی که در قالب html فراخوانی می‌گردد، سبب شده با فراخوانی سایت فراخوانی تنها برای یک بار صورت گرفته و این امر سرعت و زمان اجرا سازی صفحات را بهبود خواهد بخشید.

د) درباره Javascript

ساخت سایت رایگان، نیازمند جاوا اسکریپت به عنوان نوعی زبان برنامه نویسی بوده که با کاربرد در صفحه های وب می‌تواند به شما اجازه پیاده سازی منطق برنامه تان را در وبسایت دهد. جاوا اسکریپت می‌تواند در تعاملی تر کردن صفحه وب شما تاثیر گذار بوده و امکان برقراری ارتباط بهتر با صفحه وب را برای کاربر فراهم آورد.

در پروسه راه‌اندازی و ساخت وب‌سایت، Javascript نوعی زبان برنامه نویسی بوده که با استفاده در صفحه های وب به شما اجازه پیاده سازی منطق برنامه تان را در این صفحه می‌دهد. با کمک  Javascriptقادر به تعاملی تر کردن صفحه ی وب خود خواهید بود و  به کاربر اجازه برقراری ارتباط بهتر با صفحه وب خود خواهید داد.

جاوا اسکریپت از کاربرد های متنوعی برخوردار بوده که شامل مواردی نظیر اجرای انواع انیمیشن ها درون صفحه وب نظیر نمایش دادن، مخفی کردن عناصر به صورت تدریجی، متحرک سازی نوشته ها و تصاویر، تولید اسلاید و انواع مختلفی از جلوه های خاص می‌شود.

ه) تقابل Dynamic و Static بودن وبسایت

Dynamic بودن وبسایت که با اصطلاح پویایی شناخته شده در تضاد Static یا ایستایی بودن آن به کار می‌رود. وب سایت های ایستا با عملکردی از قبل تعیین شده و غیر قابل انعطاف بوده که به دلیل عدم وجود پایگاه داده و عدم دخل و تصرفی بر روی محتوا این ویژگی ایجاد خواهد شد و در برابر آن وبسایت هایی پویا را خواهیم داشت که با ایفای نقش سرور و بک اند قادر به ارسال ورودی های دریافت شده کاربر به پایگاه داده ها خواهد شد، تا در زمان انقضا با توجه به نوع درخواست کاربر، فراخوانی اطلاعات خاصی از پایگاه داده ها و عملکردی خاص برای آن ها بدین ترتیب رقم خواهد خورد. البته برقراری ارتباط میان بک اند و فرانت اند کاملا طبیعی بوده و در راستای کارکرد سایت خواهد بود.

برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست،

مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت

ارسال نظر
اشتراک در
اطلاع از
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها